Zpravodaj zima

27.06.2009 12:10

Zimní období je obdobím klidu. Areál spí - ale sportovci se pilně připravují na následující sezónu. Naše „A“ mužstvo trénuje v regulérních podmínkách tělocvičny 7.Základní školy v Mladé Boleslavi. Pro novou sezónu by mělo být posíleno o navrátivší se hráče, kteří hostovali v TJ SOKOLe Plazy. Jsou to Jan Klimo a Dušan Moc.

      Hodně jsme zvědaví na výsledky našich žáků, které trénuje Honza Dlask. 

     O vánočních svátcích se v tělocvičně místní Základní školy uskutečnil volejbalový turnaj

Amatérů. Zúčastnilo se ho 21 hráčů a jeden rozhodčí – Vláďa Rejmon, který dohlížel na regulérnost boje. Kdo z pěti losovaných družstev vyhrál – to není vůbec podstatné, hlavně že se akce zdařila a včetně závěrečného zakončení na koupališti – i všem líbila.

      Na Silvestra jsme opět vyrazili do okolí Semčic – sice letos nebylo tak krásně umrznuto a bílo jako v předchozích letech, ale náladu nám to všem určito nezkazilo. Vždyť se sešlo opět kolem 100 účastníků. Pochod byl zakončen na koupališti výbornou držkovou polévkou.

      V nejbližší době nás čeká výroční schůze a to letos volební. Tak již nyní zvu všechny členy, kterým není osud SOKOLa lhostejný, aby se dostavili v co nejhojnějším počtu. Termín bude upřesněn a vyhlášen místním rozhlasem.