Zpravodaj 2007 - 03

27.06.2009 12:11

30.dubna se tradičně konal Rej čarodejnic. Všichni jsme byli překvapeni, kolik je v Semčicích dětí. Přišli se podívat i noví občané Semčic, z čehož jsme měli radost. Děti si opekly špekáčky a všichni se příjemně bavili. Na 1. máje jsme vyrazili na asi 8 km dlouhý pochod. Tentokrát to bylo směrem na Uherce, Týnec a  k vodárně. Bylo překrásné počasí a výhled až na Krkonoše.      Zpátky jsme to vzali přes Hol  a ve sportovním areálu ještě sehráli volejbalové utkání. Toho všeho se zúčastnilo kolem 90 pochodníků.

    2.června jsme pořádali Dětský den. Celé odpoledne nám hrozily černé mraky, ale počasí vydrželo. Většina účastníků sice mokrá byla -   ale ne z deště. Děti si mohly vyzkoušet stříkání přímo z proudnice hasičského vozu. Mimo hasičů nám letos přispěli svou pomocí i členky sociální komise.Obec zajistila povidlové koláče a děli se prokousávaly k finanční odměně. Zastříleli jsme si ze vzduchovek, skákali jsme v pytlích, projeli dráhu zručnosti  - postavenou na kurtech. Pro malinké děli byly připraveny soutěže  ve zručnosti . Chytali oblíbené rybičky nebo házely na terč či plechovky. Opět chceme poděkoval školní družině za zapůjčené pomůcek. 

      Celé jaro probíhají ve sportovním areálu sportovní akce. Nohejbalová družstva tu odehrávají domácí zápasy. Chceme poděkovat fanouškům kteří naše hráče přijdou podpořit – i když se zrovna třeba nedaří.

V pondělí a ve čtvrtek se hraje volejbal. Do této doby jsme uspořádali už několik nohejbalových turnajů – např. pro firmu Benex, nebo Cukrovar TTD Dobrovice.

     V sobotu 9.6.2007 – odehrálo naše fotbalové družstvo turnaj v Podlázkách. Slavil se úspěch něboť skončili na 2.místě. Mohlo to být ještě lepší, kdyby jediný vstřelený gól finále padl do brány soupeře a ne naší vlastní. Ale zase jediný finálový střelec byl NÁŠ. 

      Večer jsme uspořádali taneční zábavu se skupinou SOUMRAK Band. Nálada byla perfektní. Hudba – jak říkáme – pro „starší a pokročilé“. Každý si v jejich repertoáru určitě našel to své. Již nyní se těšíme na opakování a to sice na čtvrtek 5.7.2007. Doufáme, že nebudete poslouchat hudbu jen ze svých zahrádek a přijdete si i zatančit. 

Na závěr přehled nejbližších plánovaných akcí:

30.6.  v 9 hod. – Nohejbalový turnaj – „Semčická trojka“

    1. ve 21 hod.   Taneční zábava se skupinou SOUMRAK  Band
    2. v 9 hod.  -  Volejbalový turnaj – „Memoriál B.Sládka“

21.7. ve 21 hod.   Taneční zábava se skupinou SOUMRAK  Band

17.7. od 17.hod.   Půlnoční nohejbalový turnaj    

Za TJ Sokol Semčice – Vlaďka Hynková a Jan Klimo