Zpravodaj 2005

27.06.2009 11:52

SOKOL:  
 
 

      Minulo nás jaro a  doufáme, že jsme úspěšně připravili i realizovali plánované akce. Byly to hlavně byl Rej čarodějnic, pochod na prvního máje o účasti 93 pochodníků a dětský den, který se konal v sobotu 28.5. odpoledne –v sluncem zalitém sportovním areálu. Děti si určitě přišli na své v tradičních disciplínách. Po několika letech jsme pro ně opět připravili poměrně náročnou cyklistickou trať zručnosti. Opět k nám zavítala část skupiny historického šermu z Kladěrub. Koníci i jejich doprovod byli oblečeni do krásných rytířských obleků a děti měli možnost se zdarma povozit.

     Za námi je i polovina nohejbalové sezóny a jak si naše družstva vedla se můžete dočíst na sokolské vývěsce. Zde jen v krátkosti musíme pochválit naše „A“ mužstvo, které v posledních dvou kolech na domácí půdě 2x zvítězilo nad Kutnou Horou a v sobotu 4.6. v okresním derby porazilo „A“ Plazy fantastickým výkonem 6:1. Jsme velice rádi, že tato utkání přijde vždy podpořit slušná část domácích fanoušků, kterým za podporu děkujeme.

       Čeká nás možná horké léto a proto se musíme snažit udržet vodu v koupališti co nejdéle schopnou plnit hygienické předpisy, abychom kvalitou vody obstáli alespoň jako v předchozí sezóně. V průběhu léta nás nás čekají další akce, na které vás chceme tímto pozvat . 

 Krajský nohejbalový přebor trojic žáků v neděli 19. června od 9:00 hodin

      Memoriál Bohouše Sládka ve volejbale v sobotu 2. července od 9:00 hodin

      Krajský nohejbalový přebor singlů mužů v úterý 5. července od 9:00 hodin

      Nový nohejbalový turnaj pro registrované hráče v sobotu 23. 7. od 9:00 hod. Půlnoční nohejbalový turnaj dvojic v pátek 12. srpna od 17:00 hodin

  

                                                                                                   Vlaďka Hynková a Jan Klimo