Zpravodaj 12

27.06.2009 12:10

Blíží se vánoční čas a sním i konec dalšího roku. Měli bychom rekapitulovat. Soutěžní rok v samém   závěru nedopadl úplně dobře, ale pro rok následující se snad blýská na lepší časy. Aktivní hráči hostující v Plazích se vrací zpět a posílí domácí družstvo. Nebudeme sice hrát krajskou soutěž, ale s okresní soutěží se  určitě vrátí i větší  radost ze hry.  Možná se nám podaří obnovit mládežnické družstvo. To by byl velký úspěch. V dnešní době je to problém, který postihuje snad všechny sportovní kluby bez rozdílu o jaký sport se jedná.

     Zorganizované zábavy i turnaje dopadly dobře , ke spokojenosti všech zúčasněných. Jen to počasí nám letos nepřálo. O Půlnočním turnaji jsme mohli vyzkoušet úplně nové moderní osvětlení. Za to chceme ještě jednou poděkovat Obecnímu úřadu za vyřízení dotace a i za samotnou rekonstrukci.

     I když už je léto dávno za námi – nemohu než se k němu alespoň ve vzpomínce vrátit. Za kvalitu vody nás chválí hygiena i návštěvníci. MY musíme mnohokrát poděkovat panu Janatovi. Všichni jsme si vědomi, že bez jeho poctivého přístupu, by se nám nikdy nepodařilo tak dlouho a tak vysokou kvalitu vody udržet. Kdo z místních pamatuje, aby voda byla v tak vysoké kvalitě ještě na konci srpna.

Zároveň poděkuji i panu Andrášimu za pomoc při sekání a úklidu celého areálu.

     V závěru roku se se sportovně založenými spoluobčany  rádi uvidíme v tělocvičně Masarykovy základní školy. A to 26.12. ve 13 hodin na tradičním vánočním nohejbalovém turnaji ( Na 40 let nebo nad 100 kg). Uskuteční se rovněž turnaj ve fotbálku – termín a čas ještě upřesníme tradiční formou.

     Všem spoluobčanům přejeme klidné a příjemné prožití vánoc. Do roku 2009 všem – bez rozdílu – přejeme hodně zdraví a úspěchů. Pro nás snad hlavně těch sportovních. 

Za TJ SOKOL Semčice Vlaďka Hynková