Zpravodaj 1105

27.06.2009 11:55

Je čas na to abychom zhodnotili uplynulou sezónu. 

      Družstvo „A“ v závěru neudrželo svou skvělou pozici z poloviny soutěže. Potýkali se trochu se zraněním a trvalou neúčastí některých hráčů. Přes to si myslím, že 7.místo v krajském přeboru – v prvním roce po postupu je dobrým výsledkem.

      Družstvo „B“ skončilo uprostřed tabulky, tj. na 5.místě A.třídy okresního přeboru. Všichni víme, že mají herně na víc – sle jsou to převážně vysokoškoláci, kteří se nemohou na každý zápas uvolnit jak by bylo třeba.

      Omlazené družstvo „C“ vyhrálo II. B třídu okresního přeboru, za což jim všem gratulujeme a děkujeme.

      Žáci se umístili v polovině tabulky krajského přeboru. 

     V současné době probíhá zimní příprava v tělocvičnách. „A“ jezdí za regulérními podmínkami v neděli odpoledně do Mladé Boleslavi a ostatní trénují v tělocvičně Masarykovy Základní školy v Semčicích.

     Tam je možné si dojít si zasportovat i mimo organizované tréninky. V neděli odpoledně od 13 hod. se hraje fotbálek, v pondělí a ve čtvrtek od 19.10 hod – hrajeme volejbal. Ještě se chci zmínit, že ve čtvrtek od 18 hod. se cvičí power joga – ta sice není pod patronátem SOKOLa, ale ke sportu a možnosti pohybu to rozhodně patří. Většina těchto aktivit bude pokračovat po vánocích až v lednu, ale ve stejném čase. 

     Protože se pomalu blíží vánoční čas, chceme Vás všechny ještě pozvat na naše tradiční vánoční akce. V e čtvrtek 29.12. v 15 hodin startuje 2.ročník volejbalového turnaje smíšených (losovaných) čtveřic. Loni se nás zúčastnilo neskutečných 21 hráčů a doufáme, že i letos bude všechno tak fajn jako minulý rok. Tradičně se bude konat nohejbalový turnaj hráčů nad 40 let nebo 100 kg. A to …………….

     Poslední akcí letošního roku je tradiční Silvestrovský pochod okolím Semčice. 

K blížícím se vánočním svátkům Vám všem přejeme jejich  příjemné a hlavně pohodové prožití a do dalšího roku, který nás čeká splnění všech NEJ – která každý máme.

                                                                               Za TJ SOKOL VL.Hynková a Mirek Kučera