Zpravodaj 1103

27.06.2009 11:54

A máme zimu.

     Podzim v našem sportovním areálu byl ve znamení brigád, budování a zakončení sportovní sezóny. Všechny výše jmenované aktivity byli myslím víc než úspěšné.

Jsme sportovní organizace, tak začneme sportem. Rok 2003 nám přinesl -  mimo ukončení činnosti volejbalového oddílu – hlavně velkou radost. Naše „A“ družstvo v nohejbale mužů – ve složení : Lukáš Kučera, Mirek Kučera, Fanda Grebeň, Mirek Bajtalon, Karel Klimo, Tomáš Reinbergr, Milan Hrádek a Milan Busch – vybojovali postup do krajské soutěže. Všem samozřejmě velice děkujeme za reprezentaci i odvedené sportovní výkony. Pro příští rok jim přejeme sportovní úspěchy a určitě je všichni rádi přijdeme na domácí zápasy povzbudit.

     Družstvo „B“ nedosáhlo na pozice, které by více odpovídaly jejich sportovní úrovni. Hrají tu totiž většinou vysokoškoláci a pro ně čtvrteční termín, zvláště pak  ve zkouškovém období je prostě nevyhovující.

   Z žáků je zatím největším úspěchem postup ze základních skupin na několika krajských turnajích. Dorost – pro malý počet adeptů nebyl v letošním roce do soutěže přihlášen. Proto jsme zapůjčili dva naše hráč – Dušana Moce a Fandu Grebeně – dorosteneckému družstvu SOKOLa Plazy, se kterým vyhráli krajskou soutěž a postoupili do dorostenecké ligy.

SOKOL Plazy  posílili dva naši nejlepší hráči Honza Klimo a Dušan Moc i v „A“ družstvu.

V rozhodujícím zapase  v kvalifikaci  do  II. Ligy však nešťastně prohráli o skóre a místo nich postupuje SOKOL Modřice. Tak snad příští rok. Tím pádem je budeme moci vidět v našem sportovním areálu, neboť budou bojovat s naším „A“ v krajském přeboru.

     A co sportovní areál?

Myslím, že většina z Vás už asi tuší – co bude následovat. 

Již několik let nás tlačil problém s nedodělanou terasou – byl i jeden z hlavních důvodů, který rozhodl o tom, že jsme v loňském roce nerealizovali přístavbu klubovny. Letos jsme se k tomu konečně odhodlali.

     Chceme touto cestou poděkovat firmě KVANT sro., z Mladé Boleslavi, za odborně a včas provedenou kvalitní práci. Obecnímu úřadu v Semčicích, zvláště pak starostce obce paní Ing. Janě Mydlilové a předsedovi stavební komise- panu Ing. Františkovi Šturmovi  hlavně za morální podporu při řešení administrativních problémů spojených s celou stavbou.

A samozřejmě VŠEM, kteří nám o víkendu 2.a.3.listopadu přišli pomoci. Nebudu je zde všechny vypisovat protože se tam vystřídalo – včetně dětí, které veškeré dřevo předem natřely, více než 40 lidí. Každý pomohl podle svých možností. Někdo zkušenostmi, radou nebo prostě fyzickou prací, které bylo hodně zapotřebí. Při této brigádě jiní zase připravili zásobu dřeva na topení na zimní měsíce. Všem ještě jednou děkujeme.

     Doufáme, že zastřešení terasy se Vám všem bude líbit stejně jako nám, a že nám všem zpříjemní posezení ať už při sledování sportovních utkání nebo jen při zábavě.