Zima 2007

27.06.2009 11:51

Máme tu zase konec roku. Letí to čím dám tím víc. Letošní rok byl vůbec hektický.

Snad vše – nebo skoro vše – co jsme chtěli stihnout nebo udělat – se podařilo ( až na fotbalové hřiště – ale rozhodovat o něm - to není až tolik v naší kompetenci).

  • Máme kolem plotu za tribunou vysázenou zeleň, za což patří dík Fr. Šturmovi, který se o rostlinky celý rok staral.
  • Díky fotbalistům je konečně postavena opěrná zeď u parketu.
  • Do sezóny byly opraveny chodníčky kolem koupaliště, prozatím v těch nejrizikověj-ších místech. Nyní už můžeme říct, že do příští bude chodník opravený celý.
  • Ale hlavně! Ještě jednou chceme poděkovat Obci a paní starostce za administrativní zpracování podkladů pro podání žádosti o dotaci na rekonstrukci kurtů. Toto se úspěšně zdařilo a kurty jsou v této chvíli dokončeny. Na jaře se pouze nainstalují sloupky.

    S ohledem na zájem obyvatel a (snad jen odložený) termín plánované rekonstrukce jsme v polovině listopadu otevřeli. Od pátku do neděle si můžete přijít posedět do nekuřáckého prostředí v naší klubovně. Chystáme tam i překvapení – tak nám držte palce – ať to vyjde. 

Sportovní i kulturní akce – si snad můžeme dovolit říci – proběhly ke spokojenosti naší i všech zúčastněných. Pro příští rok si jen můžeme přát, aby byl alespoň takový jako ten letošní. 

      A protože se blíží vánoce : Přejeme všem občanům Semčic – příjemné ničím nerušené svátky. Když se vám bude chtít – přijďte si s námi zasportovat . Akce budou presentovány na obvyklých místech.

Do Nového roku – hodně zdraví, lásky a spoustu energie do dalšího života.