únor 2012

15.02.2012 14:50

 

Z ČINNOSTI TJ SOKOL SEMČICE

Krátce se ohlédněme za obdobím vánočních svátků a s nimi již tradičně spojenými vánočními turnaji v nohejbale, volejbale a fotbale v tělocvičně místní ZŠ. Turnaje v nohejbale a volejbale proběhly v plánovaných termínech a ku spokojenosti všech zúčastněných. Turnaj ve fotbale byl naplánován až jako novoroční, ale nakonec se hráči nesešli a počkají si až na turnaj „pepíkovský“.

Nohejbalového turnaje se zúčastnilo 12 hráčů, vítězi se stali Míra Novotný a Pepa Vondráček. Všichni hráči si dostatečně zasportovali a vybitou energii doplnili v hasičárně při dobrém guláši a pivu.

Na volejbalový turnaj přišlo a přijelo 20 hráčů, z toho 5 žen, které byly spravedlivě rozděleny do každého z pěti losovaných týmů. Přijeli i volejbalisté z Dobrovice. Úroveň letošního turnaje byla dobrá, los vyrovnaný, sportovní výkony perfektní. V dobré zábavě jsme pokračovali v klubovně na koupališti, kde nám připravil chutné teplé občerstvení a studené míchané koktejly Petr Zavřel. Zazněla kytara a zpěv.

Jaro uvítáme tradičně fotbalovým turnajem, který se letos uskuteční nikoliv na Pepíka, ale na Vlastíka 17. 3. 2012 v tělocvičně místní ZŠ.

Dostávám se k tomu nejdůležitějšímu – výroční členské schůzi TJ Sokol Semčice. Ta bude uspořádána v klubovně TJSS v semčickém sportovním areálu 25. 2. 2012 od 17:00 hodin. Všichni členové Sokola a zájemci o dění v TJSS z řad obyvatel Semčic jsou srdečně zváni.

Na jaře kromě pravidelného jarního úklidu a přípravy kurtů a koupaliště na novou sezónu započnou ve sportovním areálu také práce na zastřešení terasy. Všechny práce, na kterých se budou členové TJ Sokol podílet, proběhnou pod odborným vedením pana Holby a budou financovány obcí. Věříme, že zastřešením terasy se zlepší komfort návštěvníků a prodlouží životnost terasy a přilehlého zázemí.

Po celou zimu hojně využíváme tělocvičnu místní ZŠ: v pondělí a ve středu volejbal, v sobotu fotbal a v neděli nohejbal. Můžete se k nám přidat, rádi vás mezi sebou uvidíme.

Fotografie, aktuální informace o akcích, brigádách a ostatním dění v jednotlivých oddílech a v TJ Sokol Semčice můžete sledovat na našem webu: https://tjsokolsemcice.webnode.cz/ nebo na webu obce Semčice: https://www.obecsemcice.cz/.

Vendula Kernerová