Semčický džbánek 2011 - zhodnocení

21.08.2011 12:55

 

Report ze startovacího turnaje Semčický džbánek 2011

 

Po smutných deštivých dnech na nás hned po ránu vyjuklo sluníčko a první podmínka úspěšného turnajového dne byla splněna. Přes velkou snahu se nám nepodařilo za tak krátkou dobu „zverbovat“ dostatek ženských týmů, a proto nám zůstala pouze mixová část.

Sice s drobným zpožděním, ale nakonec do sportovního areálu v Semčicích šťastně dorazilo všech pět přihlášených družstev a mohlo se začít. Volejbalové bitvy se odehrály na dvou kurtech systémem každý s každým na dva vítězné sety. Družstvo, které nehrálo, se postaralo o pískání.

Po odehrání zápasů základní skupiny se první dvě družstva měla utkat o 1. místo a třetí se čtvrtým o bronz. Jelikož měl druhý tým z tabulky několik zraněných hráčů, bylo o držiteli prvního Semčického džbánečku rozhodnuto předčasně a tak se konal jen jeden boj o místo na bedně. A byl to ukázkový souboj nervů a volejbalového umu. Ačkoli to z výsledku 2:0 tak nevypadá, skóre 25:24 v obou setech už napoví víc.

 A jak to tedy skončilo:

1. místo           Nymburk

2. místo           Hráškovi

3. místo           Ledce

4. místo           Mladá Boleslav

5. místo           Dobrovice

Pořadatelská TJ Sokol Malešice děkuje všem účastníkům za fér boj, místní TJ Sokol Semčice za nádherný a připravený areál, obsluze kantýny a udírny za trpělivé opečovávání a svojí pravé ruce Jarmilce za dohled nad během turnaje, díky kterému jsem si mohla zanahrávat ve vítězném týmu ;-)

Myslím, že jsme si všichni dobře zahráli, pobavili se a jen doufám, že se všichni setkáme na přítím ročníku. Třeba i v hojnějším počtu…

pořadatelka Lenka

 

a nějaké ty fotečky…