Rej čarodějnic, 30. dubna 2010, SA TJ Sokol Semčice

10.05.2010 15:40

     Letošní Rej čarodějnic provázelo příjemné jarní počasí, což se projevilo nebývalým zájmem široké veřejnosti - zvláště malých dětí bylo nepočítaně.

    Některé děti využily příležitost a přišly v krásných maskách čarodějnic. Také někteří dospělí se přestrojili za čarodějnice - někteří ani nemuseli. Přes počáteční problémy s hudební aparaturou započal "Rej" společným tanečkem, při kterém jsme si mohli detailně prohlédnout soutěžící masky.

    Samotná soutěž masek byla velmi vyrovnaná a tak musela rozhodnout doplňková disciplýna - originální tanec. Kdo se nestyděl a zatančil, ten vyhrál... Vítězné "čarodějnice" obdržely ocenění ve formě velké čokolády. I kategorie dospělých měla své "oceněné" čarodějnice.

    Všechny děti dostaly na uvítanou lízátko a v průběhu večera pak i buřtíka na opečení. Večer byl momo jiné zpestřen taneční soutěží kolem židlí v několika věkových kategoriích. Nejlepší byli opět odměněni drobnými sladkostmi.

    Táborák hořel, buřty se opékaly, hudba hrála, tanečníci tančili, děti si hrály, dospělí se bavili - něktří dlouho do noci.

    Domnívám se, že Rej čarodějnic 2010 se vydařil a již nyní můžeme spřádat plány na ten příští...

fotogalerie

TJ Sokol Semčice