Nohejbal - jak dál...

05.11.2010 19:36

    Očekávaná schůze nohejbalistů sice ještě neproběhla, nicméně jsem se společně s některými hráči na nedělním tréninku dohodl na nejdůležitějších tématech, týkající se semčického nohejbalu.

 

    Do příští sezóny chceme postavit 2 družstva:

 

družstvo Semčic „A“ bude hrát I. třídu okresního přeboru (na dva dopady);

 

družstvo Semčic „B“ bude zřejmě hrát III. třídu okresního přeboru (záleží na počtu přihlášených družstev do nohejbalových soutěží pro rok 2011 - schůze na toto téma proběhne v březnu příštího roku).

    

Plán pro nejbližší budoucnost nohejbalu v Semčicích:

  • postavit dvě mužstva do okresních soutěží v roce 2011;
  • posílit a stabilizovat družstvo „A“ tak, aby hrálo o špici I. třídy okresního přeboru, případně se probojovalo do kvalifikačních bojů o postup do krajské soutěže;
  • do družstva „B“ přibrat nové hráče a zaměřit se na zlepšení výkonů hráčů.

V současné době probíhají tréninky v tělocvičně ZŠ v Semčicích (každou neděli od 17 do 19:00hod), kde se formují sestavy jednotlivých družstev.

 

    Závěrem bych rád připomenul významné životní jubileum jednoho z našich hráčů. Bohumil „Míra“ Toman, dlouholetý hráč Semčic, oslavil v měsíci říjnu 60. narozeniny. Rrád bych mu tímto ještě jednou za všechny členy TJ Sokola Semčice pogratuloval a popřál pevného zdraví do dalších let.

Pro zajímavost podotýkám, že „Míra“ bude i v příštím roce semčický nohejbal reprezentovat v družstvu „B“. Díky Míro a přejeme stejnou výdrž i v letech následujících...


Miroslav Kučera