Léto 2005

27.06.2009 11:51

  Koupací sezona se nám letos  - díky deštivému létu – moc nevydařila. Kvalita vody byla sice i poslední prázdninový týden dobrá, ale to si jí děti před začátkem školního roku moc neužily.

       Léto však není jen o koupání. Jako každoročně i letos jsme zahájili volejbalovým turnajem.

       V sobotu 2.7.2005 se ve  sportovním areálu konal již 38.ročník volejbalového turnaje mužů . Sponzory akce byli  Cukrovary TTD as. – Cukrovar Dobrovice a Plzeňský Prazdroj, kterým touto cestou děkujeme.

       Počasí nás ráno pěkně vystrašilo a patrně mělo i trochu vliv na počet zúčastněných. Přijelo 8 týmů – ve kterých nastoupilo více než 10 hráčů volejbalové extraligy. Ti byli k vidění hlavně v družstvu Příbrami a v Pojizeří, které každoročně tvoří hráči VK Benátky nad Jizerou.

       Do finálové skupiny se probojovali loňští vítězové Pražské „Dlasky Mlasky“, Pojizeří, Příbram a Nymburk.

       Překvapením bylo vítězství hráčů z Příbrami, kteří celý turnaj odehráli pouze v 5 hráčích.

Právě zde se projevily největší zkušenosti z extraligy, neboť mezi nimi byli tři hráči extraligy a jeden, který uplynulou sezónu odehrál v Německu.  

Konečné pořadí:  1. Příbram

                            2. Pojizeří

                            3. Dlasky Mlasky – Praha

                            4. Nymburk 

V poledne se na nás i na kvalitní volejbal, který byl k vidění, usmálo sluníčko a už nyní doufáme, že i příští, již 39.ročník se vydaří tak jako ten letošní. 

     V pátek 12.8.2005 se konal výroční 25.ročník „Půlnočního nohejbalového turnaje“ amatérských dvojic. Zúčastnilo se 36 hráčů, které jsme rozlosovali – podle tradice -  do 18 náhodných dvojic a 3 skupin.  Nejprve sehráli ve skupinách zápasy každý s každým. Potom následoval  „ KO “ systém a ve finálových  zápasech se utkali následující borci, kteří si po výborné hře rozdělili ceny v následujícím pořadí. 

  1. místo:  Štump Petr + Čapek Roman
  2. místo:  Mulač Tomáš + Fidrmuc Zdeněk
  3. místo:  Hřebík Roman + Procházka Luboš
  4. místo:  Verner Dušan + Bucek Martin

 

          Podzimní část soutěže zahájilo doma naše nohejbalové „ A “ tak trochu nervózním  zápasem s družstvem Nymburka – po skvělém začátku jsme nakonec remizovali 5:5. V sobotu doma odehráli další utkání s vedoucím týmem tabulky. To se nám při našich současných zdravotních problémem již tolik nepodařilo. Skalní příznivce bychom chtěli ještě pozvat na poslední zápas sezóny na sobotu 24.9.2005, který naši borci sehrají v Plazích.