Jsme ve finále!

09.09.2010 09:41

    8. 9. 2010 jsme na domácích kurtech nastoupili k semifinálovému zápasu proti soupeři z Mnichova Hradiště „B“. Nastoupili jsme v kompletní sestavě, stejně jako soupeř a utkání to bylo velice vyrovnané jak dokládá výsledek 4:3 pro Semčice.

    Rozhodovalo se zejména v singlu, který Petr Vondráček, po dramatické bitvě vyhrál. Ke skvělému výsledku také přispěl výborný výkon obou dvojic! Také podpora našich diváků byla znatelná - zejména „koutek“ okolo Petra Košťála st. a Romana Moce byl velmi hlučný a nápaditý v povzbuzujících sloganech. Pochvala patří také dámské části obecenstva (H. Klimová, J. Bortová a V. Hynková), která zaujala strategické místo za soupeřovou lavičkou!

    Včerejší výhrou jsme si zajistili účast ve finále okresního přeboru II. třídy. Finálový zápas proběhne ve středu 22. 9. 2010 od 16.00 hodin v Semčicích. Soupeřem nám bude týmBenátek nad Jizerou, který v souběžně hraném semifinále doma porazil Boseň 5:2.

    Rádi bychom Vás touto cestou pozvali na finálový zápas a věříme, že ho kvalitním výkonem a za přispění Vašich hlasivek zvládneme!

 

Fotogalerie
 

Nohejbalisté Semčic