8.5.2010, 17:00 hod, SG Kosořice vs. SFA Semčice 1:3 (1:0)

12.05.2010 14:16

 Naše první letošní "soutěžní" fotbalové utkání jsme odehráli na výtečně připraveném pažitu v Kosořicích. Organizačně náročná příprava utkání se SG Kosořic, byla provázena mnohými komplikacemi ze strany aktérů (zranění, mistrovská utkání, zaměstnání, jiné aktivity ...). V jednu chvíli byl zápas dokonce zrušen, ale nakonec se přece jen hrálo.

    Základní jedenáctka se, hlavně z počátku utkání, nemohla vyrovnat s přechodem z malé semčické tělocvičny na velkou travnatou plochu v Kosořicích. Soupeř častěji kontroloval míč a tím i hru. Naopak - nám se nedařilo podržet míč, zbyrečně jsme jej stráceli, naše kombinace byly značně nepřesné a zbrklé. Snaha prosadit se středem nebo dlouhými nakopávanými míči narážela na dobře sformovanou obranu Kosořic. Zcela přirozeně se tak domácí ujali vedení výstavní trefou do šibenice. Zaúřadovala levá noha předsedy TJ Sokol Kosořice Josefa Koštejna, slavícího 40. narozeniny, a náš brankář neměl šanci. Soupeř poté trochu polevil a dovolil nám dostat se zpět do hry.

    Druhý poločas se nesl ve znamení naší poměrně zlepšené hry a hlavně také ve znamení nemohoucnosti domácích hráčů vstřelit další gól - a to ani z vyložených šancí. Naštěstí začaly domácím docházet síly a my mohli zúročit naši v zimě získanou fyzickou kondici - zápas jsme i s troškou štěstí otočili.

SG Kosořice vs. SFA Semčice 1:3 (1:0)

Branky: Klimo Karel ml., Mareš pavel, Moc Dušan.

Sestava: Řípa Zbyněk, Dudek milan, Hřebík Roman, Sládek Martin, Kováč Norbert, Moc Dušan, Jürgen Hohendorf, Číšecký Michal, Kerner Petr, Klimo Karel ml., Mareš Pavel, Chumlen Tomáš.

Roman Hřebík 

 

fotogalerie