NOHEJBAL - Plánování soutěží na rok 2021

26.04.2021 12:00

Zdroj: https://onsmb.estranky.cz/clanky/aktualne/planovani-soutezi-na-rok-2021-....html

 

Dobrý den,
 
     když jsme si všichni mysleli, že ten bacil za rok zmizí a všichni se v roce následujícím vrátíme k "normálnímu" životu, tak již nyní víme, že tomu je jinak. Bohužel nás to trápí i v tomto roce a musíme se tím opět nějak vypořádat. Každopádně zdraví je na prvním místě!
 
    Super zpráva je, že po několika letech máme celkem 16 mužstev a můžeme plnohodnotně připravit dvě skupiny po osmi. Svůj tým letos sice nepostaví NK Bakov nad Jizerou, ale nově registrujeme oddíl NK Rokytá a oddíl NK Bradlec postaví svůj B-tým.
 
   Pro letošní rok máme připraveny dvě varianty soutěží a sice ta první, která je momentálně ve "hře". Opět se vracíme k systému Okresní přebor a okresní soutěž. Tradičně to opět bude hra o sestup a postup. Přeborník okresu má právo startu v krajské soutěži v následujícím roce. Mužstva byla rozdělena následovně:
 
OP - TJ Sokol Mn. Hradiště, NK Hlavenec "A", TJ Semčice "C", TJ Hrdlořezy Důl, Sokol Libáň, SK Jizerní Vtelno "B", NK Bradlec "A" a SA Kolomuty. 
 
OS - NK Hlavenec "B", RANČ Dobrovice, NK Boseň, TJ Záryby, NK Benátky nad Jizerou, NK Obruby, NK Bradlec "B" a NK Rokytá.
 
   Vše se odvíjí od aktuální situace kdy MZ povolí amatérský sport a nastavená pravidla, včetně případných omezení, nám budou vyhovovat. Momentálně se nás to bohužel ještě netýká. Aby se soutěže řádně dohrály v termínu, tak potřebujeme nejpozději v polovině května začít hrát. Když to nebude povolené, tak opět připravíme variantu na skupiny podle geografického rozložení. Bude to po vzoru loňských soutěží s tím, že skupiny nebudou tři, ale čtyři.
 
 
 
Tak si držme palce!