duben 2016

01.04.2016 07:56

Více na: https://www.obecsemcice.cz/zpravodaj/zpravodaj_18_1.pdf

Z ČINNOSTI TJ SEMČICE

    Vážení sportovní přátelé,

    na začátku března – přesně 5. 3. 2016 – proběhla v místní hasičské zbrojnici valná hromada naší TJ. Zde jsme zhodnotili uplynulý rok jak po kulturní a hospodářské, tak i po sportovní stránce a vše jsme zakončili klasickým drobným občerstvením a posezením v hospůdce. To, jaký byl rok 2015, nemá cenu dlouze rozepisovat, vše už bylo napsáno v předchozích číslech zpravodaje či řečeno na valné hromadě. Jediné, co bych rád připomněl, je Vaše práce, nebo lépe řečeno práce všech, kteří mají zájem, aby se náš areál neustále zdokonaloval a renovoval a aby byl oblíbeným rekreačním místem všech sportovců i letních nadšenců. Za to Vám patří moje veliké DĚKUJI.

    Nyní bychom se již mohli podívat, co se ve sportovním areálu děje nebo bude dít v roce 2016. Už od konce února probíhají demoliční práce v naší krásné klubovně, jelikož po domluvě s obcí proběhne rozsáhlá rekonstrukce celé hlavní budovy. V první fázi, která probíhá v těchto dnech, se demoluje klubovna s kuchyňkou tak, abychom měli na nohejbalovou sezonu již připraveny nové šatny s novými sprchami. V další fázi proběhne rekonstrukce záchodů, dle názoru obce je možné, že bychom ji mohli stihnout ještě letos na podzim, a v poslední fázi se budou staré šatny předělávat na klubovnu, abychom nemuseli každé jaro a každý podzim stěhovat veškeré vybavení z kiosku o troje dveře dál do klubovny. Touto rekonstrukcí vznikne celoroční hostinský prostor bez dalšího přenášení a stěhování. To by bylo k rekonstrukci. Začátkem dubna začneme s přípravou antukových kurtů, jelikož nohejbalová sezona začíná poslední týden v dubnu. Takže opět, jako každý rok, nekonečné hrabání, válcování a rovnání naší oranžové hrací plochy. Věřím, že pomocné ruce se jako každý rok najdou a stihneme kurty na sezonu připravit včas a hlavně v kvalitě, ve které to umíme.

    Z nohejbalového oddílu:

    Do sezony 2016 nastupují pouze 2 družstva TJ Semčice, a to do okresního přeboru TJ Semčice „A“ ve složení: Fanda Grebeň, Dušan Moc, Mirek Kučera, Lukáš Kučera, Štěpán Vacek, Radim Hynek, Ondřej Hynek a Martin Čejka. Pro sezonu 2016 se rozpadl tým B z důvodů veliké marodky v loňské sezoně a zbylé členy tohoto týmu jsme rozdělili mezi „A“ a „C“. Tým „C“ v sestavě: Zbyněk Řípa, Honza Klimo, Roman Hřebík, Petr Renner, Petr Kerner, Jakub Konečný, Radek Makovec, Mirek Novotný, Jirka Motl, Honza Pokorný, Jirka Starý, Miloš Moc. Tento tým v letošní sezoně uvidíme opět v okresní soutěži. Oběma týmům přeji mnoho štěstí a sportovních úspěchů v roce 2016.

    Ještě zde k nahlédnutí rámcový plán akcí, na které vás všechny srdečně zvu v roce 2016:

* Mariáš Pepy Rejmona (23. 4.)

* Čarodějnice (30. 4.)

* Pochod (1. 5.)

* Dětský den (29. 5.)

* Turnaje TTD (květen – červen)

* Semčické rockování (25. 6.)

* Memoriál Bohouše Sládka (2. 7.)

* Soustředění volejbal Mn. Hradiště – Skřivan

* 10boj (30. 7.)

* Volejbalový turnaj smíšených družstev

* Půlnočák nohejbal (19. 8.)

* Půlnočák fotbal (28. 8.)

* Ukončení sezóny (3. 9.)

Další informace můžete najít na www.tjsokolsemcice.webnode.cz.

Za TJ Semčice, z. s. Ondra Hynek