červen 2013

25.06.2013 19:42

Z ČINNOSTI TJ SOKOL SEMČICE

Výbor TJ Sokola Semčice oznamuje, že z osobních důvodů dnem 30. dubna 2013 ukončil Ing. Roman Hřebík členství ve výboru TJ Sokol Semčice a zároveň tímto dnem rezignoval na funkci předsedy TJ Sokol Semčice.

 Výbor TJ Sokol Semčice

 

Letošní jaro se neslo opět v duchu přípravných prací na další sezónu. Od března, kdy se začalo s úpravami kurtů a ve spolupráci s SDH s čištěním a bílením koupaliště, přes částečnou výměnu staré střešní krytiny nad částí terasy až po instalování nové elektro instalace, neboť dosavadní stav byl již havarijní. K jaru samozřejmě patří také úklid celého areálu, oprava strženého plotu a mnoho dalších drobných i větších prací. Za to, že se ještě pořád najdou nadšenci, kteří dobrovolně přiloží ruku k dílu, jim všem patří velké díky. Bez nich by totiž areál nemohl fungovat.

V Semčicích patří k dubnu turnaj ve čtyřkovém mariáši. Letos byl ozvláštněn mimo herních výkonů účastníků také výpadkem elektřiny, za kterým se skrýval již výše zmiňovaný havarijní stav. Díky všímavosti obsluhy a zásahu M. Hrádka nedošlo k požáru.

K jaru patří také pálení čarodějnic a prvomájový pochod a ani letos jsme se o tyto události nenechali ochudit. Přestože počasí nebylo zcela ideální, obě akce se vydařily. V sobotu 1. června se měl konat ve sportovním areálu Dětský den a následná zábava se skupinou Lychá čtyřka. Tentokrát počasí zklamalo na plné čáře a obě akce musely být přeloženy. Doufejme, že se počasí přeladí na jarně-letní vlnu a my si budeme moct užít společně s dětmi. I přes nepříliš jarní teploty probíhají v areálu turnaje pořádané pro TTD, a. s., a Boleslavské mlýny, s. r. o.

Podrobný rozpis nohejbalové soutěže byl uveden v minulém zpravodaji. Aktuální výsledky jednotlivých zápasů najdete na https://tjsokolsemcice.webnode.cz/.

Vzhledem k vývoji počasí a teplot jsme po dohodě s výborem TJ rozhodli o posunutí zahájení koupací sezóny. V minulých letech se obvykle první rozbory vody uskutečňovaly již začátkem června, aby se mohlo s koupáním začít v polovině června. Letos jsme tyto termíny o 14 dní posunuly. O zahájení koupací sezóny budete informováni.

Přeji všem krásné slunečné a příjemné léto a sportu zdar.

 Vendula Kernerová

 

PLÁNOVANÉ LETNÍ AKCE:

15. června Semčické ro(c)kování – rockový festival

22. června Fotbalový turnaj (pořádají fotbalisté z Luštěnic)

6. července Memoriál Bohumila Sládka – volejbalový turnaj

16. srpna Půlnočák – nohejbalový turnaj losovaných dvojic

23. srpna Semčice Cup 2013 – fotbalový turnaj

7. září Volejbalový turnaj mixů neprofesionálů

21. září Semčický trojboj – ukončení sezóny

 

Aktuální informace, fotografi e, plánované akce, brigády a ostatní dění v jednotlivých oddílech a v TJ Sokol Semčice můžete sledovat na našich webových stránkách: https://tjsokolsemcice.webnode.cz/

nebo na stránkách obce Semčice: https://www.obecsemcice.cz/.

 Za TJ Sokol Vendula Kernerová