březen 2017

01.04.2017 12:00

Více zde: https://www.obecsemcice.cz/zpravodaj/zpravodaj_19_1.pdf

Z ČINNOSTI TJ SEMČICE

Vážení sportovní přátelé,

rekonstrukce budovy ve sportovním areálu se chýlí ke konci, za což velice děkujeme OÚ Semčice. Proto jsme se rozhodli uspořádat Valnou hromadou TJ až v sobotu 29. dubna 2017 od 18:00 již v nové klubovně na koupališti. Tímto si Vás dovolujeme na valnou hromadu pozvat.

Nohejbalový oddíl: Jako v loňském roce jsme i letos přihlásili 2 družstva: TJ Semčice A, který bude hrát okresní přebor a TJ Semčice C, který bude hrát okresní soutěž.

Složení týmu A je: Fanda Grebeň, Dušan Moc, Mirek Kučera, Mirek Novotný, Martin Čejka, Aleš Truksa, Lukáš Kučera a Ondra Hynek.

Složení týmu C: Zbyněk Řípa, Roman Hřebík, Radek Makovec, Jan Klimo, Josef Brynych, Karel Klimo, Petr Kerner, Petr Renner, Miloš Moc, Jiří Motl, Jan Pokorný a Radim Hynek.

Další informace můžete najít na https://tjsokolsemcice.webnode.cz/.

za TJ Semčice, z.s. Jan Klimo

Pepíkovský fotbalový turnaj

Jelikož počet rádoby fotbalistů je v Semčicích už nějaký ten rok značně okleštěný, vybíráme termíny turnajů formou hlasování tak, aby mohl přijít co největší počet hráčů. Již na vánoční turnaj 2016 jsme se sešli až 7. 1. 2017 a ten letošní „Pepíkovský“ nám vyšel pro změnu dříve - 4. 3. 2017.

Sešli jsme se v počtu 11 hráčů, ale o to víc jsme si propotili trika a udělali pořádnou žízeň (tedy ta trika si propotili jen někteří...). O složení týmů rozhodl los, který nás rozdělil do 3 týmů po 3 hráčích a 1 týmu o dvou hráčích. Dvanáctého chybějícího hráče zastali postupně všichni zbývající účastníci. Turnaj jsme hráli systémem každý s každým, tříkolově po 5 minutách, což určilo následující konečné pořadí:

1. Aleš Moc, Nenčo Jordanov & company;

2. Jan Klimo, Martin Hlavsa a Daniel Hanák;

3. Roman Hřebík, Martin Šturma a Pavel Mareš;

4. Petr Kerner, Radek Moc a Roman Klekner.

Střelcem s největším počtem branek se stal Jan Klimo s celkovým počtem 16 vstřelených gólů.

Již v předešlých turnajích se nám osvědčilo, že nemáme žádné ceny pro vítěze, ale jen motivační prémii pro poražené – proto jsem asi nejvíce článků z fotbalových turnajů do Zpravodaje v poslední době psal právě já… J

Za poslední tým Petr Kerner