44. ročník volejbalového turnaje v Semčicích, který je zároveň 27. ročníkem Memoriálu Bohumila Sládka ve volejbale mužů

08.03.2010 12:59

TJ Sokol Semčice Vás zve do sportovního areálu v Semčicích na Mladoboleslavsku k účasti na, letos již, 44. ročníku volejbalového turnaje v Semčicích,
který je zároveň
27. ročníkem Memoriálu Bohumila Sládka ve volejbale mužů.

Turnaj se koná tradičně první sobotu v červenci, letos tedy

3. 7. 2010

 

Volejbaloví kamarádi a kamarádky,

 

jménem TJ Sokola Semčice i jménem svým bychom Vás rádi pozvali začátkem prázdnin na každoroční volejbalový turnaj v Semčicích u Mladé Boleslavi. Turnaj se koná již tradičně ve sportovním areálu TJ Sokol Semčice (cca 20 km od MB). V areálu je, mimo jiné, udržované koupaliště, které osvěží naše zmožená těla. (areál viz foto na webu https://tjsokolsemcice.webnode.cz/fotogalerie/).

Tradičními sponzory turnaje jsou Cukrovary a lihovary TTD, a.s. - Dobrovice a pivovar Klášter. Letošní cena pro vítěze - uzená šunka, připravená dle domluvy (možnost ohřátí v udírně).

Večer po turnaji se bude konat posezení s živou hudbou, a tak pro unavené volejbalisty/tky doporučuji vzít s sebou stan - přespat a v neděli vyrazit na výlet do blízkého Českého ráje.

Já, jako tradiční účastník tohoto turnaje si myslím, že má díky své tradici, prostředí a organizaci co nabídnout i nové generaci volejbalistů.

Prvním rokem bychom také rádi nově založili tradici ženského turnaje. Proto prosím o rozhlášení této informace i mezi tu krásnější složku volejbalového světa.

 

Podrobnosti k turnaji - KLIKNI

 

Obřík (Michal Dlask)

Prosím o masové rozšíření.

Děkuji