V Semčicích se hrál volejbal

16.07.2012 07:33

https://boleslavsky.denik.cz/ostatni_region/v-semcicich-se-hral-volejbal-20120715.html

Semčice - Tradičně první sobotu v červenci, uspořádala TJ Sokol Semčice v semčickém sportovním areálu 46. ročník a 29. ročník Memoriálu Bohumila Sládka ve volejbale. Již druhým rokem se zúčastnila také ženská družstva.

Tradičně první sobotu v červenci, uspořádala TJ Sokol Semčice v semčickém sportovním areálu 46. ročník a 29. ročník Memoriálu Bohumila Sládka ve volejbale. Již druhým rokem se zúčastnila také ženská družstva.

Dlouhodobá snaha pořadatelů, přilákat větší počet kvalitních týmů, se začíná vyplácet. Letošních dvanáct mužských družstev bylo rozlosováno do dvou skupin a již v základních skupinách byl viděn volejbal vysoké úrovně, který předváděli hráči minimálně krajských soutěží s účastí i extraligových hráčů. Kolem 16. hodiny musel být turnaj pro silný déšť přerušen, ale touha hrát zvítězila a všichni hráči vydrželi. Za necelou hodinu déšť ustal a naštěstí nenarušil kvalitně připravené kurty.

První dvě družstva z každé skupiny se utkala v play-off o postup do finále. 3. místo vybojovalo družstvo Ševců ze Zruče nad Sázavou, 4. se umístil Prasyl MB. Ve finálové bitvě podlehly Dlasky Mlasky z Prahy loňským finalistům Umakartovým čelům z Odolena Vody. V ženské části turnaje obsadila první dvě místa děvčata z Prahy a 3. místo patřilo týmu z Jablonecka.  Turnaj se vydařil, vítězové se radovali a pořadatelé právem sklidili uznání a pochvalu za kvalitně připravený turnaj. Většina pak přislíbila účast pro příští rok a tak se příznivci volejbalu mohou těšit na další ročník.

Autor: Jaroslav Bílek

další fotografie naleznete ve fotogalerii