červen 2020

26.06.2020 23:59

Zdroj: https://www.obecsemcice.cz/uploads/contents/1/1799-semcicky-zpravodaj-v-press.pdf

 

Z činnosti TJ Semčice

Dobrý den, vážení spoluobčané, rád bych Vás seznámil s aktuálním děním v naší Tělovýchovné jednotě Semčice.

V souvislosti s omezením kvůli onemocnění COVID-19 byly přípravy na sezónu v našem sportovním areálu velmi specifické a vše bylo závislé na postupném uvolňování karanténních opatření v ČR.

S potěšením Vám chci sdělit, že od 15. května je opět otevřen ŠENK NAD SÍTÍ. Do zahájení koupací sezóny je otevřeno každý den od 17 hodin. Všichni jste srdečně zváni na výborné pivo a chutné občerstvení.

Stihli jsme uspořádat dvě menší hudební produkce, poklidit areál, připravit kurty pro soupeření v nohejbalu, volejbalu či soft tenisu.

V současnosti probíhají běžné údržbové práce před letní sezónou, která, jak doufáme, proběhne za dobrého počasí.

V nejbližší době nás čekají dvě velké akce, které se obě uskuteční v sobotu 27. června. Dopoledne a odpoledne proběhne tradiční volejbalový turnaj – Memoriál Bohumila Sládka – a večer pak proběhne 8. ročník SEMČICKÉHO ROCKOVÁNÍ, kam jako hlavní host zavítá slavná punková kapela E!E. O dalších akcích budete informováni prostřednictvím rozhlasu nebo webových stránek TJ, případně na facebooku.

Na závěr bych Vás rád oslovil s nabídkou brigády v areálu TJ. Sháníme člověka do pokladny na pravidelné vybírání vstupného do areálu a také na čištění koupaliště. Bližší informace obdržíte na telefonu 728 751 244 – Martin Čejka, nebo 776 845 386 – Miroslav Kučera.

Přeji Vám za celý spolek TJ Semčice pevné zdraví a radostné chvíle během letního období.

Více na: https://tjsokolsemcice.webnode.cz/

Za TJ Semčice: Miroslav Kučera

 

NOHEJBAL

Okresní nohejbalová soutěž ONS Mladá Boleslav 2020

Vládní opatření, vyhlášená v rámci nouzového stavu pro území České republiky z důvodu epidemického výskytu virového onemocnění COVID-19, zákonitě ovlivnila také nohejbal, a to na všech výkonnostních úrovních.

Naštěstí se se zpožděním a s celou řadou omezujících opatření – a v nezvyklém formátu – konečně rozehrála také Okresní nohejbalová soutěž ONS Mladá Boleslav 2020.

Týmy Okresní soutěže a Okresního přeboru ONS Mladá Boleslav se pro letošek spojily do jedné – společné SOUTĚŽE, která byla (podle lokace) rozdělena na 3 skupiny („A“, „B“ a „C“). Další zvláštností je letos také herní systém. V jednotlivých skupinách se týmy utkají dvoukolově každý s každým a vítězové těchto základních skupin se v nadstavbové části utkají mezi sebou o celkové vítězství v Okresní nohejbalové soutěži ONS Mladá Boleslav 2020 na závěrečném turnaji. TJ Semčice byla zařazena do skupiny „B“ spolu s týmy: Sokol Libáň, Sportovní areál Kolomuty, RANČ Dobrovice a NK Obruby.

Na soupisku TJ Semčice bylo zapsáno těchto 16 hráčů: Daniel Košťál, Filip Klacek, František Grebeň, Jan Klimo, Jan Pokorný, Josef Brynych, Karel Klimo, Martin Čejka, Miroslav Kučera, Miroslav Novotný, Ondřej Hynek, Petr Kerner, Radek Makovec, Radim Hynek, Roman Hřebík a Zdeněk Kroupa.

Více informací můžete najít na stránkách TJ Semčice z.s. v kategorii „Nohejbal“ nebo na stránkách ONS Mladá Boleslav.

Za Nohejbal Semčice Roman Hřebík